Restaurant

Eetcafé

Ons eetcafé heeft een gemoedelijke en goede sfeer om van het diner te genieten. U heeft ruime keuze uit ons uitgebreide à la carte menu inclusief seizoen gerechten waaronder wild, mosselen en asperges. Tevens hebben we wekelijks een wisselend 3-gangen menu.
U kunt bij ons terecht zowel voor de lunch als voor het diner. Met een passende wijn- en drankenkaart zorgen wij dat het diner optimaal kan worden genuttigd.

Tevens kunt u bij ons terecht voor afhaalmenu's.
Klik hier voor onze menu's.

Eetkamer

In de Eetkamer wordt ’s ochtends het ontbijt geserveerd. Tevens wordt deze ruimte gebruikt voor (besloten) diners en kleine vergaderingen. Deze Eetkamer heeft een capaciteit voor maximaal 24 personen.

Tuinzaal

In onze Tuinzaal aan de achterzijde van het pand bieden wij een ruimte waar u kunt genieten van een diner of vergadering. U kunt deze ruimte tevens gebruiken voor feesten of bijeenkomsten met statafels en bijvoorbeeld een dinerbuffet. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen wij 60 tot 120 personen herbergen. De binnentuin kan ingezet worden voor bijvoorbeeld een (besloten) barbecue of buffet. Wanneer u ons vertelt wat u wilt, dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn.